Wellnesshotel Golf Panorama

Kuzey İsviçre, Lipperswil
Wellnesshotel Golf Panorama Genel
Wellnesshotel Golf Panorama Genel
Wellnesshotel Golf Panorama Genel
Wellnesshotel Golf Panorama Genel
Wellnesshotel Golf Panorama Genel
Image More +166 fotoğraf
Wellnesshotel Golf Panorama
Golfpanorama 6 Lipperswil Kuzey İsviçre, Lipperswil

Waldi bölgesindeki Wellnesshotel Golf Panorama misafirlere denize sıfır, Lipperswil Golf Club ve Conny-Land 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Mainau Adası ile 15 mi (24,1 km) ve St. James Way ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için LION D'OR ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, golf sahası manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

54 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken sağlık kulübü ve açık havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Süit (Panorama Single Use)
Junior
Junior Süit (Panorama)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Garden)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Garden single use)
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x