Hôtel Arcu Di Sole

Grand Valinco, Olmeto
Hôtel Arcu Di Sole Genel
Hôtel Arcu Di Sole Öne Çıkan Resim
Hôtel Arcu Di Sole Dış Mekan
Hôtel Arcu Di Sole Dış Mekan
Hôtel Arcu Di Sole Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hôtel Arcu Di Sole
Route de Baracci Grand Valinco, Olmeto

Olmeto bölgesindeki Hôtel Arcu Di Sole konaklamanızda, Southern Corsica Beaches ve Les Bains de Baracci Kaplıcaları ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mare e Monti Sud ile 1,3 mi (2,1 km) ve Eglise Notre-Dame de la Misericorde ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Hôtel Arcu Di Sole misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x