Camping Milella

Grand Valinco, Olmeto
Camping Milella Genel
Camping Milella Öne Çıkan Resim
Camping Milella Dış Mekan
Camping Milella Yerinde Yemek
Camping Milella Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Camping Milella
Route de Baracci Grand Valinco, Olmeto

Camping Milella konaklamanızda Olmeto bölgesinde, deniz kıyısında, Les Bains de Baracci Kaplıcaları ve Eglise Notre-Dame de la Misericorde ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kamp alanı Propriano Plajı ile 3 km (1,9 mil) ve Portigliolo Plajı ile 8,1 km (5 mil) mesafede.

Restoranda Camping Milella misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (BAHIA DUO)
Karavan
Karavan (BERMUDES TRIO)
Karavan
Karavan (LOUISIANE)
Karavan
Karavan (SUN ROLLER)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x