Miramar Corsica

Grand Valinco, Propriano
Miramar Corsica Genel
Miramar Corsica Genel
Miramar Corsica Öne Çıkan Resim
Miramar Corsica Dış Mekan
Miramar Corsica Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Miramar Corsica
Route De La Corniche Grand Valinco, Propriano

Miramar Corsica konaklamanızda Propriano bölgesinde, denize sıfır, Southern Corsica Beaches ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Les Bains de Baracci Kaplıcaları ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Plage de Capu Laurosu ile 3,1 km ve Portigliolo Plajı ile 7,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Le Deck Lounge ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Propriano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Chambre
Chambre Miramar
Chambre
Chambre Deluxe Terrasse
Suite
Suite Mer Spa
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Roof
Roof Top 100
Roof
Roof Top 200
Penthouse
Penthouse 2 Chambres
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x