Hotel Anna

Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos
Hotel Anna Öne Çıkan Resim
Hotel Anna Dış Mekan
Hotel Anna Dış Mekan
Hotel Anna Dış Mekan
Hotel Anna İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Anna
Platis Gialos Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos

Hotel Anna misafirlere Mikonos bölgesinde, plajda, Mikonos Yeni Limanı ve Platis Gialos Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Paradise Beach ile 1,2 mi (2 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Anna misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x