Palladium Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos
Palladium Hotel Genel
Palladium Hotel Genel
Palladium Hotel Genel
Palladium Hotel Genel
Palladium Hotel Genel
Image More +162 fotoğraf
Palladium Hotel
Plati Yialos Decentralized Administration Of The Aegean, Platis Gialos

Palladium Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, körfez yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Platis Gialos Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Paradise Beach ile 1,2 mi (2 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Mikonos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bohemian
Bohemian Deluxe Double
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Executive
Executive Süit
Elite
Elite Süit, Deniz Manzaralı
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Master
Master 2 Bedrooms Suite
Executive
Executive Suite with private Hot Tub
Honeymoon
Honeymoon Suite, Sea View, Private Hot Tub
Signature
Signature Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x