Hotel Adonis

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo
Hotel Adonis Öne Çıkan Resim
Hotel Adonis Dış Mekan
Hotel Adonis Dış Mekan
Hotel Adonis Dış Mekan
Hotel Adonis Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Adonis
Main Square Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo

Metsovo bölgesindeki Hotel Adonis konaklamanızda, Museum-Gallery of Averof-Tositsa ve Averoff Galerisi yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Moni Agiou Nikolaou ile 0,2 mi (0,2 km) ve Folk Museum ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Üç
Üç Kişilik Oda, Jakuzi
Dört
Dört Kişilik Oda, Jakuzi
Süit,
Süit, Jakuzi
Superior
Superior Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x