Asteri Metsovo

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo
Asteri Metsovo Genel
Asteri Metsovo Genel
Asteri Metsovo Öne Çıkan Resim
Asteri Metsovo Dış Mekan
Asteri Metsovo Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Asteri Metsovo
Metsovo Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo

Metsovo bölgesindeki Asteri Metsovo konaklamanızda, Metsovo Folklor Müzesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Museum-Gallery of Averof-Tositsa ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Moni Agiou Nikolaou ile 0,3 mi (0,5 km) ve Folk Museum ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel spa küveti bulunan 43 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, buzdolabı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Metsovo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Şömine, Dağ Manzaralı (spa tub)
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şömine, Dağ Manzaralı (spa tub)
Room
Dört Kişilik Oda, Şömine (Spa Tub)
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x