Archontiko Metsovou Boutique Hotel

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo
Archontiko Metsovou Boutique Hotel Genel
Archontiko Metsovou Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Archontiko Metsovou Boutique Hotel Dış Mekan
Archontiko Metsovou Boutique Hotel Dış Mekan
Archontiko Metsovou Boutique Hotel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Archontiko Metsovou Boutique Hotel
Metsovo Central Square Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Metsovo

Archontiko Metsovou Boutique Hotel misafirlere Metsovo merkezinde, Museum-Gallery of Averof-Tositsa ve Moni Agiou Nikolaou ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Averoff Galerisi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Folk Museum ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler özel spa küveti ve plazma televizyon olan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Superior
Superior Oda (Hydro Massage)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Family
Family Oda, Şömine (Spa bath)
Deluxe
Deluxe Oda, Şömine (Hydro Massage)
Executive
Executive Oda, Şömine (and Spa bath)
Junior
Junior Süit
Panoramic
Panoramic Süit
Presidential
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x