Hotel Adler

Italian Alps
Hotel Adler Genel
Hotel Adler Genel
Hotel Adler Genel
Hotel Adler Öne Çıkan Resim
Hotel Adler Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Adler
Ahrn 63 , Italian Alps

Valle Aurina bölgesindeki Hotel Adler konaklamanızda, Klausberg Kayak Merkezi ve Valli di Tures e Aurina ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Klausberg Teleferiği ile 1,8 mi (2,8 km) ve Maranatha Halk Sanatı ve İsa’nın Doğumu Müzesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Adler misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x