Hotel Auren

Italian Alps
Hotel Auren Genel
Hotel Auren Öne Çıkan Resim
Hotel Auren Dış Mekan
Hotel Auren Dış Mekan
Hotel Auren Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Auren
Via Griessfeld 2 San Giovanni , Italian Alps

Hotel Auren misafirlere Valle Aurina bölgesinde, dağda, Maranatha Halk Sanatı ve İsa’nın Doğumu Müzesi ve Valli di Tures e Aurina 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dolomit ile 13,9 mi (22,3 km) ve Klausberg Kayak Merkezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Hotel Auren misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Schwarzenstein)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Waldblick)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x