AMONTI Wellnessresort

Italian Alps
AMONTI Wellnessresort Genel
AMONTI Wellnessresort Genel
AMONTI Wellnessresort Genel
AMONTI Wellnessresort Genel
AMONTI Wellnessresort Genel
Image More +40 fotoğraf
AMONTI Wellnessresort
Klausbergstr. 55 Steinhaus/Ahrntal , Italian Alps

Valle Aurina bölgesindeki AMONTI Wellnessresort misafirlere nehir üzerinde, Klausberg Kayak Merkezi ile Klausberg Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Valli di Tures e Aurina ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sonnenlift Kayak Teleferiği ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 82 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 5 ve 2 açık yüzme havuzu sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x