Hotel Access Nepal

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Access Nepal Genel
Hotel Access Nepal Öne Çıkan Resim
Hotel Access Nepal Dış Mekan
Hotel Access Nepal Dış Mekan
Hotel Access Nepal Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Hotel Access Nepal
Chaksibari Marg Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Access Nepal misafirlere Kathmandu (Thamel) bölgesinde, Temples of the Elements yakınında ve Three Goddesses Temples ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,3 mi (5,2 km) ve Boudhanath ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 31 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x