Dalai-La Boutique Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Dalai-La Boutique Hotel Genel
Dalai-La Boutique Hotel Genel
Dalai-La Boutique Hotel Genel
Dalai-La Boutique Hotel Genel
Dalai-La Boutique Hotel Genel
Image More +70 fotoğraf
Dalai-La Boutique Hotel
Chaksibari Marg, Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Dalai-La Boutique Hotel misafirlere Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements yakınında ve Three Goddesses Temples ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,3 mi (5,2 km) ve Boudhanath ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

The Hub yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Avlu Manzaralı
Room
Standard Süit, 1 Yatak Odası
Room
Super Deluxe Room
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x