Hotel 153

Costa Barcelona, Castelldefels
Hotel 153 Genel
Hotel 153 Genel
Hotel 153 Genel
Hotel 153 Genel
Hotel 153 Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel 153
Paseo Marina 153-155 Costa Barcelona, Castelldefels

Hotel 153 misafirlere Castelldefels bölgesinde, eğlence bölgesinde, Castelldefels Plajı ile Lluminetes Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Barselona Limanı ile 12 mi (19,3 km) ve Camp Nou ile 13 mi (21 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras
Süit,
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x