Hotel Playafels

Costa Barcelona, Castelldefels
Hotel Playafels Genel
Hotel Playafels Genel
Hotel Playafels Genel
Hotel Playafels Öne Çıkan Resim
Hotel Playafels Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Playafels
Playa Ribera San Pedro, 1-9 Costa Barcelona, Castelldefels

Hotel Playafels konaklamanızda Castelldefels merkezinde, Castelldefels Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Garraf Doğa Parkı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Castelldefels Kalesi ile 3,2 km ve Filipinas Plajı ile 7,6 km mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için El Embarcadero restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 48 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Castelldefels bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4101 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Plaj Manzaralı
Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (1 pax)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x