Hotel 6 Bis

Costa Barcelona, Castelldefels
Hotel 6 Bis Öne Çıkan Resim
Hotel 6 Bis Dış Mekan
Hotel 6 Bis Dış Mekan
Hotel 6 Bis Dış Mekan
Hotel 6 Bis Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel 6 Bis
Carrer 6 Bis 6-8 Costa Barcelona, Castelldefels

Castelldefels bölgesindeki Hotel 6 Bis konaklamanızda, Castelldefels Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Lluminetes Beach ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Barselona Limanı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Camp Nou ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede.

Hotel 6 Bis misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x