Hosteria Verde Morada

Seven Lakes Road, Villa La Angostura
Hosteria Verde Morada Genel
Hosteria Verde Morada Öne Çıkan Resim
Hosteria Verde Morada Dış Mekan
Hosteria Verde Morada Dış Mekan
Hosteria Verde Morada Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Hosteria Verde Morada
Los Fresnos 365 Seven Lakes Road, Villa La Angostura

Hosteria Verde Morada konaklamanızda Villa La Angostura bölgesinde, körfez yakınında, Puerto Manzano Beach yakınında Lago Nahuel Huapi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu küçük otel Escondida Beach ile 0,5 km (0,3 mi) ve Cerro Bayo ile 9,6 km (5,9 mi) mesafede.

Verde Morada Resto Hosteria Verde Morada misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x