Bahia Manzano Resort

Seven Lakes Road, Puerto Manzano
Bahia Manzano Resort Genel
Bahia Manzano Resort Genel
Bahia Manzano Resort Genel
Bahia Manzano Resort Genel
Bahia Manzano Resort Genel
Image More +48 fotoğraf
Bahia Manzano Resort
Aljaba 205 y Ruta 40 Seven Lakes Road, Puerto Manzano

Bahia Manzano Resort misafirlere Villa La Angostura bölgesinde, plajda, Puerto Manzano Beach ve Lago Nahuel Huapi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Escondida Beach ile 0,5 mi (0,7 km) ve Los Arrayanes Ulusal Parkı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Yemek servisi için La Trattoria Gourmet ideal, bu denize sıfır birahane bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 86 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft), Kısmi Göl Manzaralı
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası, Mutfak, Kısmi Göl Manzaralı (For 4 People)
Room
Apart Daire, Göl Manzaralı (For 4 People)
Room
Apart Daire, Göl Manzaralı (For 6 People)
Room
Kulübe, 2 Yatak Odası, Mutfak, Kısmi Göl Manzaralı (for 6 people)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x