Hostal Persal

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Hostal Persal Genel
Hostal Persal Genel
Hostal Persal Genel
Hostal Persal Genel
Hostal Persal Genel
Image More +35 fotoğraf
Hostal Persal
Plaza del Angel, 12 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Hostal Persal size Madrid merkezinde, Puerta del Sol ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza Mayor ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Gran Via Caddesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Prado Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

GINGER yemek servisi için ideal, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

80 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur. Bu hostelde misafilere resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x