Blume Cruz Suites

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Blume Cruz Suites Öne Çıkan Resim
Blume Cruz Suites Dış Mekan
Blume Cruz Suites İç Mekan
Blume Cruz Suites İç Mekan
Blume Cruz Suites İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Blume Cruz Suites
Calle de la Cruz, 35 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Blume Cruz Suites size Madrid merkezinde, Gran Via Caddesi ve El Retiro Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Santiago Bernabeu Stadı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Madrid Hayvanat Bahçesi Akvaryumu ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, Mutfak (1, 2 and 3 pax)
Superior
Superior Süit, Balkon (1, 2 and 3 pax)
Standard
Standard Stüdyo, Mutfak, Şehir Manzaralı (1 and 2 pax)
Apartamento
Apartamento Familiar (4, 5 and 6 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x