Hostal Cala Boix

Santa Eulalia del Rio
Hostal Cala Boix Genel
Hostal Cala Boix Genel
Hostal Cala Boix Genel
Hostal Cala Boix Genel
Hostal Cala Boix Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Hostal Cala Boix
Cala Boix bajos 22 San Carlos , Santa Eulalia del Rio

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Hostal Cala Boix konaklamanızda, Cala Boix ve Cala Boix Beach yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan hostel Playa de Talamanca ile 16,1 mi (25,9 km) ve İbiza Limanı ile 16,6 mi (26,8 km) mesafede.

Hostelin restoranı S'Arribada misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 12.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x