Club Cala Azul

Cala Llenya
Club Cala Azul Genel
Club Cala Azul Genel
Club Cala Azul Genel
Club Cala Azul Genel
Club Cala Azul Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Club Cala Azul
Avenida Cala Leña, 89 , Cala Llenya

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Club Cala Azul misafirlere deniz kıyısında, Las Dalias Hippy Market ve Playa de Es Canar ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Punta Arabi Hippi Pazarı ile 6,7 km (4,1 mi) ve Santa Eulalia Marina ile 9,9 km (6,1 mi) mesafede.

Restoranda Club Cala Azul misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 138 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık tenis kortları, açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda
Family
Family Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x