Invisa Hotel Club Cala Blanca

Es Figueral Beach
Invisa Hotel Club Cala Blanca Genel
Invisa Hotel Club Cala Blanca Genel
Invisa Hotel Club Cala Blanca Genel
Invisa Hotel Club Cala Blanca Genel
Invisa Hotel Club Cala Blanca Genel
Image More +52 fotoğraf
Invisa Hotel Club Cala Blanca
Playa de Es Figueral San Carlos , Es Figueral Beach

Invisa Hotel Club Cala Blanca misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plajda, Playa de Figueral ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Aguas Blancas ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Playa de Talamanca ile 15,1 mi (24,3 km) ve San Carlos Kilisesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Marina Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 465 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler 50 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda (Superior)
Premium
Premium Oda, Deniz Manzaralı (Superior)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Oda, Deniz Manzaralı (Superior 2 Adults + 2 Children)
Premium
Premium Oda (Superior 2 Adults + 1 Child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x