Horizon Villas

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Horizon Villas Genel
Horizon Villas Genel
Horizon Villas Genel
Horizon Villas Öne Çıkan Resim
Horizon Villas Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Horizon Villas
59/153 Moo 5 Bophut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Horizon Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, deniz kıyısında, Chaweng Plajı ve Choeng Mon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Bo Phut Plajı ile 3,9 mi (6,2 km) ve Lamai Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Bed Garden
3
3 Bed Semi - Seaview
Room
3-Bedroom Villa with Private Pool
Room
2 Bed Garden
Room
2 Bed Seaview
Room
3 Bed Seaview
Room
4 Bed Seaview
Room
5 Bed Seaview

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x