Chor Chang Villa Resort

Güney Tayland, Bo Put
Chor Chang Villa Resort Öne Çıkan Resim
Chor Chang Villa Resort Dış Mekan
Chor Chang Villa Resort Dış Mekan
Chor Chang Villa Resort Dış Mekan
Chor Chang Villa Resort Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Chor Chang Villa Resort
59/17 Moo 5, Choeng Mon Beach Güney Tayland, Bo Put

Koh Samui bölgesindeki Chor Chang Villa Resort misafirlere deniz kıyısında, Chaweng Plajı ve Big Buddha Heykeli (Büyük Buda Heykeli) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Samui Merkez Festivali ile 6,4 km (3,9 mil) ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 7,2 km (4,5 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Chor Chang Villa Resort ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic 1 Bedroom Villa
Superior
Superior Dubleks
Exclusive
Exclusive 3 Bedrooms Villa with Private Pool
Room
Superior Double Room
Room
Superior 2 Bedrooms Villa
Room
Classic 2 Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x