Horizon Residence Rentals

Güney Tayland, Bo Put
Horizon Residence Rentals Genel
Horizon Residence Rentals Öne Çıkan Resim
Horizon Residence Rentals Dış Mekan
Horizon Residence Rentals Dış Mekan
Horizon Residence Rentals İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Horizon Residence Rentals
10/11 Moo 5, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Horizon Residence Rentals misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Choeng Mon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Bo Phut Plajı ile 3,9 mi (6,2 km) ve Lamai Plajı ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

Horizon Residence Rentals misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe One Bed Suite
Deluxe
Deluxe Studio Ground Floor
Two
Two Bed Deluxe Suite
Three
Three Bedroom Townhouse
Room
Two Bedroom Townhouse
Room
One Bed Suite Ground Floor
Room
Deluxe One Bed Suite Ground Floor
Room
Deluxe Studio
Room
One Bed Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x