Hongchangyu Yododo Inn

Kuzey Çin, Jinzhong
Hongchangyu Yododo Inn Öne Çıkan Resim
Hongchangyu Yododo Inn Dış Mekan
Hongchangyu Yododo Inn Dış Mekan
Hongchangyu Yododo Inn Dış Mekan
Hongchangyu Yododo Inn Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hongchangyu Yododo Inn
No. 37 Zhanmadao Street, Pingyao Kuzey Çin, Jinzhong

Hongchangyu Yododo Inn misafirlere Jinzhong (Pingyao) bölgesinde, Pingyao Şehir Surları ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pingyao Ancient City ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Former Residence of Lei Lutai ile 0,5 mi (0,8 km) ve China Ticket No Museum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x