Jing's Residence

Jinzhong
Jing's Residence Öne Çıkan Resim
Jing's Residence Dış Mekan
Jing's Residence Dış Mekan
Jing's Residence İç Mekan
Jing's Residence İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Jing's Residence
No. 16 East Avenue Pingyao , Jinzhong

Jing's Residence misafirlere Jinzhong (Pingyao) bölgesinde, Pingyao Ancient City ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pingyao Şehir Surları ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xietongqing Ancient Bank ile 0,5 mi (0,8 km) ve China Ticket No Museum ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x