ELseWhere-LeiFu Hotel

Kuzey Çin, Jinzhong
ELseWhere-LeiFu Hotel Öne Çıkan Resim
ELseWhere-LeiFu Hotel Dış Mekan
ELseWhere-LeiFu Hotel Dış Mekan
ELseWhere-LeiFu Hotel Dış Mekan
ELseWhere-LeiFu Hotel Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
ELseWhere-LeiFu Hotel
No. 1 Leijia Street, Leima Road Pingyao District Kuzey Çin, Jinzhong

ELseWhere-LeiFu Hotel misafirlere Jinzhong (Pingyao) bölgesinde, Pingyao Şehir Surları ve Pingyao Ancient City ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel China Ticket No Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Former Residence of Lei Lutai ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x