Waterfront Hotel

West Gojam, Bahar Dar
Waterfront Hotel Genel
Waterfront Hotel Genel
Waterfront Hotel Öne Çıkan Resim
Waterfront Hotel Dış Mekan
Waterfront Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Waterfront Hotel
Bahirdar, Kebele 07 Belay Zeleke Road West Gojam, Bahar Dar

Waterfront Hotel konaklamanızda Bahir Dar bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Bahir Dar Stadı ve Bahir Dar Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Tana Gölü ile 2,3 km (1,4 mi) ve Blue Nile Bridge ile 2,8 km (1,8 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x