Homestay Nhat Loi

Orta Vietnam, Tan An
Homestay Nhat Loi Öne Çıkan Resim
Homestay Nhat Loi Dış Mekan
Homestay Nhat Loi Dış Mekan
Homestay Nhat Loi İç Mekan
Homestay Nhat Loi İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Homestay Nhat Loi
08 Le Van Huu Orta Vietnam, Tan An

Homestay Nhat Loi misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası yakınında ve Phuoc Lam Pagodası ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x