Kiman Hoi An Hotel

Orta Vietnam, Hoi An
Kiman Hoi An Hotel Genel
Kiman Hoi An Hotel Genel
Kiman Hoi An Hotel Genel
Kiman Hoi An Hotel Öne Çıkan Resim
Kiman Hoi An Hotel Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Kiman Hoi An Hotel
461-463 Hai Ba Trung Orta Vietnam, Hoi An

Kiman Hoi An Hotel misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Hoi An Pazarı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Hoi An Gece Pazarı ile 2,3 km (1,4 mi) ve An Bang Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 40 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x