Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa

Orta Vietnam, Hoi An
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa Genel
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa Dış Mekan
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa Dış Mekan
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa
467- Hai Ba Trung Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An Golden Holiday Hotel & Spa size Hoi An merkezinde, Chuc Thanh Pagodası ile 3 dakika yürüyüş ve Phuoc Lam Pagodası ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel My Khe Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

60 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (with Window)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (with Window)
Room
Family Oda, Balkon (Connecting)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x