Holy Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Holy Angkor Hotel Genel
Holy Angkor Hotel Genel
Holy Angkor Hotel Öne Çıkan Resim
Holy Angkor Hotel Dış Mekan
Holy Angkor Hotel Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Holy Angkor Hotel
#171, Taphul Road, Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Holy Angkor Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,6 mi (1 km) ve Heritage Walk Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

40 klimalı odadan birisinde kalarak özel havuz ve özel spa küveti keyfi sürün. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x