Hölick Havsresort

Halsingland, Hudiksvall
Hölick Havsresort Genel
Hölick Havsresort Öne Çıkan Resim
Hölick Havsresort Dış Mekan
Hölick Havsresort Dış Mekan
Hölick Havsresort İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hölick Havsresort
Arnöviken 84 Halsingland, Hudiksvall

Hölick Havsresort misafirlere Hudiksvall bölgesinde, denize sıfır, Storsand ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede ve Fiskarstan ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Jacobs Kyrka ile 13,6 mi (21,9 km) ve Lillfjarden Parkı ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Verandan yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 30 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz spa küveti, buhar odası ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Hudiksvall bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Jakuzi, Kısmi Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Çadır, Resort Manzaralı
Room
Luxury Kır Evi, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x