Enångers Bed and Breakfast

Halsingland, Enånger
Enångers Bed and Breakfast Genel
Enångers Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Enångers Bed and Breakfast Dış Mekan
Enångers Bed and Breakfast Dış Mekan
Enångers Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Enångers Bed and Breakfast
Enångersvägen 21 Halsingland, Enånger

Enångers Bed and Breakfast konaklamanızda Enånger bölgesinde, Hudiksvalls Limanı ile 26 km (16,1 mi) ve Ulrika Eleonora Kilisesi ile 32,7 km (20,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Oskarsborg Kulesi ile 33,5 km (20,8 mil) ve Soderhamn F15 Havacılık Müzesi ile 37,1 km (23 mil) mesafede.

Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Karavan
Karavan
Room
Family Oda, Ortak Banyo
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x