Nygården Bed&Breakfast

Halsingland, Harmanger
Nygården Bed&Breakfast Öne Çıkan Resim
Nygården Bed&Breakfast Dış Mekan
Nygården Bed&Breakfast Dış Mekan
Nygården Bed&Breakfast Dış Mekan
Nygården Bed&Breakfast Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Nygården Bed&Breakfast
Nordanå Nygården 42 Halsingland, Harmanger

Harmanger bölgesindeki Nygården Bed&Breakfast konaklamanızda, Harmanger Kilisesi ve Trolska Skogen ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Koffsand ile 5,7 mi (9,1 km) ve Hästasand ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Nygården Bed&Breakfast misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe (Hälsingestugan)
Room
Kulübe (Skånestugan)
Room
Family Daire (1600-tal)
Room
Kulübe (Soldattorpet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x