Hoi An Majestic Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Hoi An Majestic Villa Genel
Hoi An Majestic Villa Öne Çıkan Resim
Hoi An Majestic Villa Dış Mekan
Hoi An Majestic Villa Dış Mekan
Hoi An Majestic Villa Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hoi An Majestic Villa
45 18 Tháng 8 Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Hoi An Majestic Villa misafirlere nehir kıyısında, Chua Cau Köprüsü ve Tan Ky Evi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ba Le Well ile 1,5 km (0,9 mil) ve Quan Cong Temple ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Restoranda Hoi An Majestic Villa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x