The Night Market Villa

Orta Vietnam, Hoi An
The Night Market Villa Öne Çıkan Resim
The Night Market Villa Dış Mekan
The Night Market Villa Dış Mekan
The Night Market Villa Dış Mekan
The Night Market Villa Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
The Night Market Villa
59/22, 18/8 Street, Cam Pho Orta Vietnam, Hoi An

The Night Market Villa misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Thu Bon River yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon My Khe Plajı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x