Dong Nguyen Homestay Riverside

Orta Vietnam, Hoi An
Dong Nguyen Homestay Riverside Öne Çıkan Resim
Dong Nguyen Homestay Riverside Dış Mekan
Dong Nguyen Homestay Riverside Dış Mekan
Dong Nguyen Homestay Riverside Dış Mekan
Dong Nguyen Homestay Riverside Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Dong Nguyen Homestay Riverside
48 Nguyen Du St. Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Dong Nguyen Homestay Riverside konaklamanızda, Hoi An Nehir Kıyısı ve Song Hoai Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Double Room )
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x