Hoang Phuong Apartment

Güney Vietnam, Binh Thanh
Hoang Phuong Apartment Genel
Hoang Phuong Apartment Genel
Hoang Phuong Apartment Genel
Hoang Phuong Apartment Genel
Hoang Phuong Apartment Öne Çıkan Resim
Image More +183 fotoğraf
Hoang Phuong Apartment
208 Nguyen Huu Canh Binh Thanh Güney Vietnam, Binh Thanh

Hoang Phuong Apartment misafirlere Ho Chi Minh City (Binh Thanh) bölgesinde, Opera Binası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Savaş Kalıntıları Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Botanic Gardens ile 2,4 km (1,5 mi) ve PowerBowl ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 20 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 20 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda unspecified çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x