Far Eastern Central Park

Güney Vietnam, Binh Thanh
Far Eastern Central Park Genel
Far Eastern Central Park Genel
Far Eastern Central Park Genel
Far Eastern Central Park Genel
Far Eastern Central Park Genel
Image More +41 fotoğraf
Far Eastern Central Park
208 Nguyen Huu Canh, Binh Thanh District Güney Vietnam, Binh Thanh

Far Eastern Central Park misafirlere Ho Chi Minh City (Binh Thanh) bölgesinde, Opera Binası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Savaş Kalıntıları Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Botanic Gardens ile 2,4 km (1,5 mil) ve PowerBowl ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Bun Bo An Hoa yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. 49 inç Akıllı televizyonlar ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x