Hermes Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Hermes Hotel Öne Çıkan Resim
Hermes Hotel Dış Mekan
Hermes Hotel Dış Mekan
Hermes Hotel İç Mekan
Hermes Hotel Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Hermes Hotel
Ermis Street, Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Hermes Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları ile Kamari Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Antik Thira ile 2 mi (3,3 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda Hermes Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Suite with Outdoor Jetted Tub
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Room - Split Level
Budget
Budget Double Room
Deluxe
Deluxe Double Room with Outdoor Jetted Tub
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe-Suite
Deluxe-Suite - Split Level
Standard
Standard Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x