Aegean Plaza Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Aegean Plaza Hotel Genel
Aegean Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Aegean Plaza Hotel Dış Mekan
Aegean Plaza Hotel Dış Mekan
Aegean Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Aegean Plaza Hotel
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Aegean Plaza Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları ile Kamari Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Antik Thira ile 2,1 mi (3,3 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Main Restaurant restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

95 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Stüdyo
Stüdyo
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x