Rivari Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Rivari Hotel Genel
Rivari Hotel Genel
Rivari Hotel Öne Çıkan Resim
Rivari Hotel Dış Mekan
Rivari Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Rivari Hotel
Main Street Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Rivari Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kamari Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antik Thira ile 2 mi (3,2 km) ve Athinios Limanı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda Rivari Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Maisonette
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Two-Bedroom
Room
Family Oda (Open plan)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x