Helion Resort

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi
Helion Resort Öne Çıkan Resim
Helion Resort Dış Mekan
Helion Resort Dış Mekan
Helion Resort Dış Mekan
Helion Resort Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Helion Resort
Gouvia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi

Korfu bölgesindeki Helion Resort konaklamanızda, Gouvia Beach ve Ionian Sea ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Korfu İskelesi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

Restoranda Helion Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Zemin Kat (Type E)
Room
Dubleks, 1 Yatak Odası, Asma Kat (Type C)
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası (Type B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x