Govino Bay

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi
Govino Bay Öne Çıkan Resim
Govino Bay Dış Mekan
Govino Bay Dış Mekan
Govino Bay Dış Mekan
Govino Bay Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Govino Bay
8th klm Nat. Road Paleokastritsas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi

Govino Bay misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Gouvia Beach ve Ionian Sea ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Korfu İskelesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda Govino Bay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x