Harley Moon Hideaway

Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai
Harley Moon Hideaway Genel
Harley Moon Hideaway Dış Mekan
Harley Moon Hideaway Dış Mekan
Harley Moon Hideaway Dış Mekan
Harley Moon Hideaway Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Harley Moon Hideaway
44/10 Moo 1, Bailan Bay Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai

Harley Moon Hideaway misafirlere Ko Chang bölgesinde, milli parkta, Bailan Körfezi ve Bailan Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 9,3 mi (15 km) ve Ko Chang Ulusal Parkı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Harley Moon Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x