Bay Yard Hut

Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai
Bay Yard Hut Genel
Bay Yard Hut Genel
Bay Yard Hut Genel
Bay Yard Hut Genel
Bay Yard Hut Genel
Image More +46 fotoğraf
Bay Yard Hut
6/17,Moo 1,Bailan Bay South Koh Chang Tayland Doğu Sahili, Koh Chang Tai

Bay Yard Hut misafirlere Ko Chang bölgesinde, okyanus kıyısında, Ko Chang Ulusal Parkı ve Bailan Körfezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 9,4 mi (15,2 km) ve Bailan Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman bar/oturma salonu Blues Stone misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 20 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Seaview Room
Room
Standard Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x